Het Abura proces: Van noten tot olie

Het Abura proces: Van noten tot olie

In de vorige blog hebben we uitgebreid gekeken naar de gezondheidsvoordelen van onze huidolie, die is gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten zoals rozenbottel, oranjebloesem, macadamia, tamanu, buriti, shea butter en cacaoboter. Maar wist je dat het proces van het maken van deze huidolie nog specialer is dan je misschien dacht? 

Al deze ingrediënten worden afzonderlijk geïmporteerd uit hun land van herkomst, omdat we alleen de beste kwaliteit en de meest pure vorm van elk ingrediënt willengebruiken. Dit betekent dat we het hele jaar door contact houden met onze leveranciers en de grondstoffen laten komen uit landen zoals Brazilië, Marokko, Australië en meer.

Het importeren van deze ingrediënten kan het productieproces van onze huidolie vertragen, maar het is een essentieel onderdeel van onze inzet voor het leveren van de hoogste kwaliteit en puurste producten aan onze klanten. Dit betekent dat we meer tijd nemen om ervoor te zorgen dat elk ingrediënt op de juiste manier wordt verwerkt en dat er geen onzuiverheden in onze producten terechtkomen.

We zijn erg trots op het feit dat al onze producten 100% biologisch, organisch en vegan zijn. Deze certificeringen bevestigen onze toewijding aan het produceren van gezonde en duurzame producten die goed zijn voor zowel de mens als de planeet.

Al deze stappen - van het zorgvuldig selecteren van de beste ingrediënten tot het produceren van onze huidolie volgens de hoogste normen van biologische en veganistische certificeringen - zorgen ervoor dat onze huidolie een uniek en bijzonder product is dat een positief effect heeft op de gezondheid en de uitstraling van de huid.

Dus de volgende keer dat je onze huidolie gebruikt, weet dan dat er veel werk en liefde in elk flesje zit. We hopen dat onze passie voor het creëren van de beste en meest natuurlijke huidverzorgingsproducten op de markt aan jou wordt doorgegeven en dat je ervan geniet

Maar er is meer
We willen graag nog een ander belangrijk aspect van onze productiemethode benadrukken:  we maken onze huidolie alleen in kleine batches. Dit betekent dat we elke keer slechts een beperkte  hoeveelheid produceren, waardoor we de kwaliteit van elk flesje kunnen waarborgen. Door het gebruik van alleen natuurlijke en biologische ingrediënten is het belangrijk om de versheid van elk product te behouden. Door klein te produceren, kunnen we er zeker van zijn dat elke batch de juiste consistentie en concentratie heeft, waardoor we de hoogste kwaliteit producten kunnen leveren aan onze klanten. 

Het produceren van onze huidolie in kleine batches betekent ook dat we de mogelijkheid hebben om onze producten constant te verbeteren en te testen, en om feedback van onze klanten te integreren in ons productieproces. Dit zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte blijven van de behoeften van onze klanten endat we onze producten kunnen aanpassen aan hun wensen.

We vinden het belangrijk dat we de hoogste kwaliteit producten leveren en we denken dat het produceren van onze huidolie in kleine batches hiervoor een belangrijke bijdrage levert. We hopen dat je de zorg en aandacht die we in elk flesje stoppen kunt voelen, en we hopen dat je geniet van onze huidolie!