Waarom ABURA Cosmetics?

 • Gecertificeerd

  Cruelty Free
  COSMOS Organic
  Vegan

 • Skincare

  Unisex
  Hoogwaardige ingrediënten
  Essentiële oliën

 • Verzending

  Gratis verzending EU €55
  Gratis verzending UK, US, CA AUS €69,95

 • Duurzaam

  100% natuurlijk
  Biologische huidverzorging
  Recyclebare verpakking

Abura is een luxe cadeau voor je huid. Voor iedere huid: licht, donker, jong, ouder wordend, vet of droog; Abura is voor iedereen. Onze producten met 100% plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën zijn verantwoord en zorgen voor een zachte, soepele, gehydrateerde, gezonde huid. Abura’s producten zijn skin jewels voor liefhebbers van hoogwaardige, vegan skincare.

aburacosmetics

Het verhaal van ABURA

De inspiratie achter Abura komt voort uit onze persoonlijke reis als een interraciaal paar, waarbij we Ghanese en Turkse erfgoeden combineren. We hebben elk unieke huidverzorgingsprocessen omarmd, met authentieke ingrediënten zoals sheaboter, cacaoboter, granaatappelzaadolie, olijfolie en rozenwater/rozenolie.
Toen we geconfronteerd werden met de uitdaging om producten te vinden die aan beide behoeften voldeden, verlangden we ook naar luxe huidverzorging met blijvende geuren die vaak ontbraken. Dit bracht ons op het idee: Wat als we deze natuurlijke elementen verrijken met een vleugje luxe?
Na drie jaar toewijding zijn onze eerste producten tot leven gekomen.

aburacosmetics

Zo ontstonden onze vijf weelderige body oliën, elk doordrenkt met de kracht van de natuur en verfijnd in samenwerking met experts uit de branche. Abura Cosmetics is meer dan alleen een merk; het is een reis waarin luxe en puurheid naadloos samenvloeien. Geïnspireerd door onze eigen behoefte, hebben we een reeks producten gecreëerd die niet alleen hydrateren, maar ook de elasticiteit van de huid versterken en de collageenproductie stimuleren. Onze producten beloven een zintuiglijke en verfijnde ervaring die je meeneemt naar een wereld van harmonie. Durf jij de stap te zetten naar een luxueuze skincare ervaring, gevoed door de essentie van de natuur? Jouw reis met Abura begint hier.

aburacosmetics

Wist je dat Abura ‘olie’ betekent in
het Japans en ‘geur’ in het Arabisch? Het is bovendien een tropische boom in Centraal Afrika!

aburacosmetics

Zorg voor je huid

Stevig. Stralend. Gezond. Gehydrateerd. Zacht. Dat is wat iedere huid wil en kan zijn. Met de producten van Abura geef je jouw huid wat het verdient: voeding,
verzorging én een gevoel van luxe.

Abura_logos_website_certificaten_groen
Abura_logos_website_certificaten_groen
Abura_logos_website_certificaten_groen3
Abura_logos_website_certificaten_groen4
Abura_logos_website_certificaten_vegan