aburacosmetics

Ons Verhaal

In het bruisende Amsterdam begon onze reis met Abura, geworteld in een diepe liefde voor elkaar en een gedeelde passie voor skincare.

Al sinds onze vroege dagen samen in de relatie worstelden we om de juiste skincareproducten te vinden die werkten voor ons beiden. Met elk van ons een unieke huidstructuur, leek het vinden van de perfecte match een onmogelijke taak.

Hij koesterde de herinnering aan zijn bezoeken aan Ghana, waar hij betoverd was door de natuurlijke pracht van shea boter. Elke keer dat hij terugkwam naar Amsterdam, bracht hij een  van deze rijke, pure boter mee. Hoewel het wonderen verrichtte voor zijn huid, bleef het achter met een vettig laagje en een kenmerkende geur waar je echt van moest houden.

Terwijl zij, geïnspireerd door de schoonheidsrituelen van Turkije, en een scala aan luxe, lekker ruikende producten uitprobeerde. Hoewel deze producten heerlijk roken, bleven ze achter met een onbevredigend gevoel op de huid.

Uit de smeltkroes van onze persoonlijke reizen, waarbij de magie van Ghaneese shea boter en de tijdloze finesse van Turkse schoonheidsgeheimen samenkomen, is Abura ontstaan.


Na drie jaar van teleurstellingen met producten die niet werkten voor ons, besloten we om aan de keukentafel te experimenteren met oliën die we hadden meegebracht uit Ghana en Turkije, waar de pure en natuurlijke oliën overvloedig zijn.

Uiteindelijk vonden we onze weg naar een gespecialiseerde dermatologische fabriek, waar we een jaar lang nauwgezet werkten aan het ontwikkelen van de perfecte formule: een harmonieuze blend van natuurlijke ingrediënten verrijkt met luxe geuren. Dit resulteerde in onze eerste vijf bodyoliën, elk zorgvuldig doordrenkt met hoogwaardige ingrediënten en unieke aroma’s. Op deze manier hebben we een productlijn gecreëerd die aansluit bij diverse voorkeuren en behoeften.

Onze bodyoliën zijn niet alleen een lust voor het oog, maar hydrateren de huid ook intensief zonder een vettig gevoel achter te laten.
Ze stimuleren de productie van collageen en zorgen ervoor dat je huid er egaal en gezond uitziet.

Wat begon als een eenvoudig experiment aan de keukentafel, groeide uit tot een daadwerkelijk proces van toewijding en creatie.

Onze producten schitteren als kostbare juwelen, doordrenkt van onze passie, trots en toewijding aan excellentie. Met onze collectie van body oils  brengen we de essentie van onze diverse culturen tot leven.

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze reis, waar liefde, cultuur en kwaliteit harmonieus samensmelten.

Met Abura willen we niet alleen je huid omhullen in luxe, maar ook je hart verwarmen met de tijdloze erfenis van Ghana en Turkije.

Bekijk Collectie